Digital Hjemmehjelp

Vi søker etter personer som vil være med å gi Digital Hjemmehjelp til våre voksne som trenger dette, er du en av dem ? Trenger du digital hjemmehjelp kan du ta kontakt.

Behovet for opplæring i daglig bruk av smarttelefon, nettbrett og data tiltar og vi ønsker å starte opp en tjeneste som vi har valgt å kalle digital hjemmehjelp. Det ligger i ordene hva dette er, nemlig at en hjelper kommer hjem til de som trenger opplæring og gir en-til-en hjelp på daglig bruk av digitale plattformer som overnevnt.

Til dette trenger vi noen som er godt kjent med daglig bruk av slike ting og som kan tenke seg å bli med på en slik ordning. Noe kjøring må påregnes men dette vil du få dekket inn ved levering av kjøreregning til Frivilligsentralen.

Brukerne som trenger hjelp vil melde dette til Frivilligsentralen og vi legger så ut "oppdrag" digitalt i vår app som er enkel å bruke(Kan også gjøres manuelt)

Men som sagt så trenger vi en del digitale hjemmehjelpere for å starte opp dette tilbudet så vi håper det finnes noen der ute som kan tenke seg å bli med på en slik ordning. 

Meld dere gjerne digitalt på vår hjemmeside hjemmeside eller ta direkte kontakt med Frivilligsentralen 906 83 556. Enkel opplæring vil bli gitt.

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Åfjord Kommune, Åfjord Ressurssenter, Roan Friviligsentral og Åfjord Frivilligsentral

2024 © Åfjord Frivilligsentral